© Baykuş Haber

Başkan Akbilekten Kurban Bayramı mesajı

ADIYAMAN İNTERNET GAZETECİLERİ CEMİYETİ BAŞKANI MEHMET CİHAN AKBİLEK KURBAN BAYRAMI DOLAYISIYLA KUTLAMA MESAJI YAYIMLAYARAK BAYRAMIN SAĞLIK, MUTLULUK, BARIŞ VE HUZUR GETİRMESİNİ DİLEDİ.

Adıyaman İnternet Gazetecileri Cemiyeti Başkanı Mehmet Cihan Akbilek, Kurban Bayramı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımlayarak bayramın sağlık, mutluluk, barış ve huzur getirmesini diledi.

Akbilek, "6 Şubat tarihinde asrın felaketi olarak kayıtlara geçen depremi maalesef yaşadık ve binlerce vatandaşımızı kaybettik. Ancak, buruk bir şekilde de olsa Kurban Bayramı'nı idrak ediyoruz. Bu bayram, ülkemizin ve memleketimizin huzura ve refaha ulaşması için bir adım olsun. Adıyaman olarak zor ve zaman alacak bir süreçten geçiyoruz. Ancak, bu dönemi birlikte yaralarımızı sararak, acılarımızı paylaşarak ve birlikte güçlenerek atlatacağımıza inanıyorum. Bu özel ve mübarek günleri layığıyla yaşamayı umut ederken, deprem felaketini yaşayan tüm vatandaşlarımızın mübarek Kurban Bayramını kutlar, hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim" ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER