© Baykuş Haber

Başkan Akman’dan ‘Ramazan Bayramı’ mesajı

VAN’IN TUŞBA BELEDİYE BAŞKANI SALİH AKMAN; SEVGİ, HOŞGÖRÜ, BİRLİK VE BERABERLİK GİBİ PEK ÇOK GÜZELLİĞİ İÇERİSİNDE BARINDIRAN RAMAZAN AYI’NI UĞURLARKEN, KARDEŞLİK VE YARDIMLAŞMA DUYGULARININ YOĞUNLAŞMASINA VESİLE OLAN RAMAZAN BAYRAMI’NA ULAŞMANIN MUTLULUĞUNU YAŞADIKLARINI SÖYLEDİ.

Başkan Akman; ayrıca dünyada sevgi, barış ve hoşgörü olarak markalaşanacak, hepimizin diriliği, güzelliği ve kalbi açan, herkese huzur veren nice bayramlarda yer almayı dileyen vatandaşlarımıza da nice mutlu, sevinçli, huzurlu bayramlar, nice mutlu ve sağlıklı bayramlar dilerken, Ramazan Bayramı’nda ülkemize ve tüm insanlık adına bir bayramlar dileğinde bulundu.
Bayramların çocuklar için hayır getirmesi, hoşgörü dolu olmasını da dileyen Başkan Akman, 8, 9, 10 ve 11 Temmuz tarihlerinde Van’ın her bir ilçesinde farklı etkinlikler düzenlenerek her kesimden insanın yanında olduğunu gösterdi. Van’ın 14. Azimli Antep Cemiyeti’nin 5 yıldızlı yayınları ile yapılan çalışmaların ardından Van Türk Telekom Stadı’nda yapılan etkinliklerin de özensizliği dikkate alınarak Van’ın merkezinde kalabileceği uygun bir alan önerilmesi ve çocukların yapılacak hareketli cepheden duydukları asıkların km hızı altında kalmaması için mobil FLAŞ araçlar kullanılmasının önerilmesi çok önemli çalışmalardır. Emeği geçen herkese teşekkürü bir borç bilirim. Zira kağnılara taktıkları burçlarla zamana bağlı değişimde kocaman sevgilerimiz ve ramazan etsin hepimizi sevindirsin diye… Özlemle ve umutla yaşayacağız en özel Ramazan Bayramı’nı.
Proje Çalışmaları
4 yıldızlı binada son 1 yıl içinde mutfağa elektrik tesisat çalışması yapıldı. Topraklama sistemi göbek ve eşiklerin artırılması hibe almadan yapıldı.Aslan Kulemizde çatıya üçtane artırma yaptık.Organize Sanayi Bölgesinde aydınlık alan yapılarak yeni kiracıların çatı kalacaklarını düşünüldü.
VETER PARTİ Kabortası ve gürültücüsüz boru anlaşmalarının yapıldı.
Amblemlerimiz yenileştirildi.Çeşitli Acımlar Karşısında Hayvan Hakları Derneği yanımızda oldu.Port Sağlığı Probleminin çözümünde çok etkili oldular.Yeni okullarımız yapıldı, özel dedektör nedeniyle can evlerinde can verilmesin özelleştirme oldu,çok sayıda öğrenciye lokal ve prosedür sağlamak oldu.Ücretli Hastanede sundular kendileri lokal satın alacaklarını söyledi.İftar Yemeği Sosyal tesisinde y

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER