© Baykuş Haber

Başkan Aktaşdan huzurevi sakinlerine moral ziyareti

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ALİNUR AKTAŞ, YENİ HAFTAYA HUZUREVİ SAKİNLERİYLE BİR ARAYA GELEREK BAŞLADI. ŞARKILAR, TÜRKÜLER EŞLİĞİNDE HATIRALARIN YÂD EDİLDİĞİ BULUŞMA, HEM HUZUREVİ SAKİNLERİNE HEM DE BAŞKAN AKTAŞ’A MORAL OLDU.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yeni haftaya Fethiye Dörtçelik Huzurevi'nde sakinlerle bir araya gelerek başladı. Bu güzel buluşma, şarkılar ve türküler eşliğinde hatıraların paylaşıldığı, hem huzurevi sakinlerine hem de Başkan Aktaş'a moral veren bir etkinlik oldu.

Başkan Aktaş, yoğun programına rağmen ziyaret etmeyi sürdürdüğü huzurevi sakinlerinin hayır dualarını aldı. Fethiye Dörtçelik Huzurevi'nde gerçekleşen bu buluşma, huzurevi sakinlerinin unutulmadığını hissettirdi. Buluşma sırasında huzurevi sakinleri şarkılar ve türküler seslendirirken, Başkan Aktaş da onlara eşlik etti.

Başkan Aktaş, tüm yaşlılara sağlıklı ve mutlu bir yaşam dileğinde bulunarak şunları söyledi: "Cenabı Allah herkese evlatlarıyla birlikte, ailesiyle birlikte yaşlanmayı nasip etsin. Ancak muhtemel sıkıntılarla karşılaşıldığında da belediyemiz ve devletimiz her zaman yanlarında olacak. Bugün, Fethiye Dörtçelik Huzurevi'nde 138 yaşlımızla bir aradayız. Şarkılar söyledik, şiirler okuduk ve birlikte eğlendik. Onların heyecanına ortak olduk. Burada görevli arkadaşlarımız da büyük bir hassasiyetle yaşlıların ihtiyaçlarını karşılıyorlar. Ayrıca geçen ay 'Yaren' Yaşlı Engelli Destek Hizmetleri Projemizi 3 mobil ekiple hayata geçirdik. Evlerinde yaşayan yaşlılarımıza yönelik destek projelerimiz de başladı. Burada bulunan büyüklerimizi mutlu etmek, onların yüzlerini güldürmek ve onlarla zaman geçirmek bizim için büyük bir ayrıcalık. Kendilerine hayırlı, sağlıklı ömürler diliyorum."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER