© Baykuş Haber

Başkan Alandan iddialara cevap; İşçilerle konuşmam gayet normal

ZONGULDAK BELEDİYE BAŞKANI SELİM ALAN, YEREL BİR GAZETEDE ÇIKAN ‘BELEDİYE İŞÇİLERİNE AHLAKSIZ TEKLİF’ HABERİNE YANIT VEREREK, İŞÇİLERLE KONUŞMASININ NORMAL OLDUĞUNU VE ARALIKLARLA İŞÇİLERLE SOHBET ETTİKLERİNİ AÇIKLADI.

Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, gündemdeki bazı konular hakkında açıklamalarda bulundu. İlk olarak, bir vatandaşın iddia ettiği su faturası konusuna değinen Başkan Alan, vatandaşın yanlış bir paylaşımda bulunduğunu ve su faturasının gerekçesini açıkladı. Ayrıca, Çaycuma Belediyesi ile karşılaştırmaları üzerine açıklamalarda bulundu.

Başkan Alan ayrıca yerel bir gazetede çıkan 'belediye işçilerine ahlaksız teklif' haberine yanıt verdi. İşçilerle aralıklarla sohbet ettiğini ve bu tür konuşmaların normal olduğunu belirtti. Ayrıca, bu tür sohbetlerin herhangi bir olumsuz içerik taşımadığını ve işçilerle uygun bir şekilde iletişim kurduğunu vurguladı.

Başkan Alan son olarak, Zonguldak'ın Büyükşehir olmasını istediğini ve Zonguldak Kömürspor'a destek verilmesi halinde Süper Lig'e yükselme şansının yüksek olduğunu ifade etti. Şehrin ortak paydası olan Zonguldakspor'un herkesi bir araya getirdiğini ve tüm paydaşların desteğiyle kulübün başarılı olabileceğini söyledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER