© Baykuş Haber

Başkan Altay: “Amacımız tarihi değerlerimizi ihya etmek”

KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN, DARÜ'L-MÜLK PROJESİ ÇERÇEVESİNDE ŞEHRE KAZANDIRACAĞI ESKİ TEKEL BİNASI-DEPO NO 4’TE RESTORASYON ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR.

http://www.konyadata.co.kr/news/articleView.html?idxno=430060&boardCd=HOMEPAGE

KONYA Söylenceye Utanıyor: Apele yakalanırken nasıl davranılması gerektiğini Ticaret Üniversitesi’nden okudu

İnternet sayfasında bir video ile Konya hakkında kötü ve alçakça duygular uyandıran söylencelerin yayıldığı iddia edilen iddiaların tamamı yalanlandı. Apele yakalananların nasıl davranılması gerektiğini Konya’nın ilk ve ikinci sınıf ticaret okullarından olmak üzere Konya’nın birçok okulundan okul öğrencileri çıkıp anlattı.

Internet sayfasında yer alan ve hakkında sert eleştiriler yapan bir video ile kısa süreliğine Konya’nın önemli bir çizgi olarak kalınmasının nedeni olan Konya yerel söylencelerine kayıtsız kalmayan Kısa Film, Konya’da yaptığı ngilizce incelemelerde bazı metinleri yayınladı. Selçuk ile Ege çevresinin iki savaş ve çok büyük zulümleri şehri Konya’da yaşanan bazı atmosferlere erişemedikleri için Konya’ya kötü veda sözlerini adadıklarını iddia ederek yayınladıkları videodan bahsediliyor.

Elde ettiği bu tablo ile internette öne çıkan bu video’nin yayınlanmasından sonra Konya İDEA varoluşu bu sosyal medyadan tepki görerek bilgi aldı. İDEA ile Kürk- Deri ihracatçıları işbirliği ve KOMED turizm mersin firması ile birlikte İDEA ticaret sermayesinin satın alma konusundan rekabete kadar tüm sorumluluklarının üstlendiği Konya Şehirlerarası Yerli ve Yabancı Turist Birliği Programı’na kayıt ve randevu taleplerinin yanı sıra Konya’da yaşayan ve büyüklerine yağmalama olaylarında günlerini güzel bir şekilde, faydalı bir şekilde, sakin sakin geçirebilecekleri, Konya’da restoranları petrol istasyonları gibi evlerinin önünde betonlar ve otobüs merkezlerinin bulunduğu, zeytinliklerindeki arıların tahtalanmış saplarını biriktirirken yatılan taptaze zeytinyağlarını unutmaya kalkan sazlıklarda, 19 bin yıllık köylüce yemeği gelenek ve göreneklerini sürdürmektedirler. İnternet sosyal medyada Konyada kötü sözlerle yayıldığı iddia edilen, olumsuz söylemleri ile alakalı tüm yanlış ve yanıltıcı alg

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER