© Baykuş Haber

Başkan Altay: “Camilerimiz bu yaz da çocuklarımızın sesleriyle şenlenecek”

KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN KONYA İL MÜFTÜLÜĞÜ PAYDAŞLIĞINDA HER SENE GERÇEKLEŞTİRİLEN “GÜLE OYNAYA CAMİYE GEL” PROJESİNDE KAYITLAR BAŞLADI.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Konya İl Müftülüğü ile işbirliğiyle düzenlediği "Güle Oynaya Camiye Gel" projesi için kayıtlar başladı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, özellikle gençler ve çocuklarla ilgili projelerin kendilerini heyecanlandırdığını belirterek, "Güle Oynaya Camiye Gel" projesinin yoğun ilgi gördüğünü ifade etti. Projenin her geçen yıl büyüdüğünü vurgulayan Başkan Altay, amacın çocukları milli ve manevi değerlerle yetiştirmek olduğunu söyledi. Proje kapsamında çocuklara bisiklet hediye edileceğini belirten Başkan Altay, Konyalı hemşehrilerden gelen olumlu geri dönüşlerin kendilerini memnun ettiğini dile getirdi.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "Güle Oynaya Camiye Gel" projesi, 3 Temmuz-21 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak. 2014 ve 2015 doğumlu çocuklar, başvuru yaptıkları camide en az 40 gün sabah namazına katıldıklarında bisiklet kazanacaklar. Projeye katılmak isteyen çocuklar, 28 Haziran'a kadar "camiyegel.konya.bel.tr" adresi üzerinden başvurularını yapabilecekler. Bu etkinlikle çocuklar milli ve manevi değerlerle buluşarak güzel bir karne hediyesi kazanma fırsatı elde edecekler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER