© Baykuş Haber

Başkan Altay: Ülkemizin Türkiye Yüzyılı hayallerini gerçekleştirmek için el ele verdik

KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI UĞUR İBRAHİM ALTAY, AK PARTİ KONYA İL BAŞKANI HASAN ANGI VE İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARIYLA BİRLİKTE ANKARA’DA BİR DİZİ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ve ilçe belediye başkanları ile birlikte gerçekleştirdiği Ankara ziyaretleri hakkında bilgi verdi. Başkan Altay ve beraberindeki heyet, AK Parti Konya Milletvekilleri'ni ziyaret ederek yeni yasama döneminde başarılar diledi. Ardından, eski Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı, İstanbul Milletvekili Murat Kurum'u ziyaret etti.

Konya heyeti, ulaşım projeleri konusunda Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu ile görüşmelerde bulundu ve yeni görevinde başarı dileklerini iletti. Heyet ayrıca Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş'u da ziyaret etti.

Başkan Altay, bu ziyaretlerin Konya'nın daha müreffeh ve güzel bir geleceğe kavuşması hedefi doğrultusunda gerçekleştirildiğini belirtti ve Konya Modeli Belediyecilik anlayışıyla şehri daha ileriye taşımak için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini vurguladı. Ayrıca, teşekkürlerini ileterek bu çalışmalara destek verenlere minnettarlığını ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER