© Baykuş Haber

Başkan Altay: “Yerköprü Şelalesi yeni haliyle ziyaretçilerin ilgi odağı oluyor”

KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI UĞUR İBRAHİM ALTAY, "YERKÖPRÜ ŞELALESİ KONYALI HEMŞERİLERİMİZ BAŞTA OLMAK ÜZERE ŞEHRİMİZE GELEN YERLİ VE YABANCI MİSAFİRLERİMİZİN UĞRAK NOKTASI OLDU. KONYA’MIZIN YENİ CAZİBE MERKEZLERİNDEN BİRİSİ HALİNE GELEN YERKÖPRÜ, YENİ YÜZÜYLE GERİDE BIRAKTIĞIMIZ KURBAN BAYRAMI’NDA DA ÇOK SAYIDA VATANDAŞIMIZI AĞIRLADI" DEDİ.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Hadim Yerköprü Şelalesi'nde gerçekleştirdikleri çevre düzenleme çalışmalarının bölgeyi hem Konyalıların hem de Türkiye'nin dört bir yanından gelen misafirlerin gözdesi haline getirdiğini dile getirdi. Konya Büyükşehir Belediyesi'nin bu doğa harikası alanda gerçekleştirdiği çevre düzenlemesiyle bölge turizme katkı sağlıyor.

Başkan Altay, Hadim Yerköprü Şelalesi'ne kazandırdıkları ahşap yürüyüş yolları, asma köprü, otoparklar ve sosyal tesislerin bölgeye büyük değer kattığını belirtti. Yerköprü Şelalesi'nin özellikle ahşap yürüyüş yolları ve asma köprü ile ziyaretçilere unutulmaz anılar biriktirme fırsatı sunduğunu vurguladı.

Doğa harikası olan Hadim Yerköprü Şelalesi'nin, şehir hayatının koşuşturmasından uzaklaşmak isteyenler için bir mıknatıs haline geldiğini ifade eden Başkan Altay, Konya'nın tarihi mirasını ve doğal güzelliklerini koruma ve turizme kazandırma konusundaki kararlılıklarını dile getirdi. Şehrin turistik potansiyelini artırmak amacıyla çalışmalarının süreceğini belirten Başkan Altay, hemşerilerini ve Türkiye'nin dört bir yanından gelen misafirleri Yerköprü Şelalesi'ni görmeye davet etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER