© Baykuş Haber

Başkan Arslandan Hayati İnança anlamlı hediye

ÇAMELİ BELEDİYE BAŞKANI CENGİZ ARSLAN, İNSAN HAYATINA DOKUNAN SÖZLERİYLE BİLİNEN YAZAR HAYATİ İNANÇ’A ‘ÇAMELİ SEMPOZYUMU’ KİTABINI HEDİYE ETTİ.

Denizli'nin Çameli ilçesinin Belediye Başkanı Cengiz Arslan, ünlü yazar, eğitimci ve televizyon sunucusu Hayati İnanç'ı ağırladı ve ona "Çameli Sempozyumu I" kitabını hediye etti.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, ziyaret sırasında Hayati İnanç'ı coğrafi, kültürel, turistik, sosyoekonomik yapı ve kalkınma modelleri gibi konuları ele alan "1. Çameli Sempozyumu" sonuçlarını içeren bu özel kitapla karşıladı.

Başkan Arslan, Hayati İnanç'ın ziyaretini değerlendirirken, "Hukukçu, avukat, yayıncı, yönetici, denetçi, eğitimci ve televizyon programı sunucusu olarak pek çok alanda başarı elde etmiş olan hemşehrimiz Hayati İnaç'ı ağırlamaktan büyük bir onur duyduk. Kendisi, 'En değerli yatırımın insanlara yapılan yatırım olduğu' inancını benimsemiş bir değerli insandır. Çameli'mizin kıymetli insanı ve saygın hocamız olan İnanç'a, ziyareti ve hoş sohbeti için teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER