© Baykuş Haber

Başkan Atay Efelerin Efesi filmi için kamera karşısına geçti

EFELER BELEDİYE BAŞKANI MEHMET FATİH ATAY’IN HAYATA GEÇİRDİĞİ PROJELER İLE İLÇENİN DEĞİŞİM SÜRECİNİ BEYAZ PERDEDE ANLATMAYI AMAÇLAYAN “EFELER’İN EFESİ” İSİMLİ SİNEMA FİLMİNİN ÇEKİMLERİ DEVAM EDİYOR. KAMERA KARŞISINA GEÇEN BAŞKAN ATAY, USTA OYUNCU ALTAN ERKEKLİ İLE BİRLİKTE AYNI SAHNEDE ROL ALDI.

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay'ın liderliğinde hayata geçirilen projeler, şimdi beyaz perdede anlatılacak olan "Efeler’in Efesi" adlı sinema filmi için çekimler devam ediyor. Başkan Atay, deneyimli oyuncu Altan Erkekli ile aynı sahnede rol alarak kamera karşısına geçti.

Filmin çekimleri 5 Haziran Pazartesi günü başladı ve ikinci gününde Prof. Dr. Aziz Sancar Matematik ve Bilim Parkı'nda gerçekleşti. Başkan Atay, filmde küçük bir sahnede yer aldı ve Türk sinemasının ve tiyatrosunun usta ismi Altan Erkekli ile aynı karede bulunmanın keyfini yaşadı. Atay, başarılı performansıyla yönetmen Veysel Diker'den tam not aldı.

Efeler’in Efesi filminde Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay'ın yönetiminde hayata geçirilen projeler, Yüzde 100 Kadın Emeği Tarımsal Ürün Fabrikası, Otizm Yaşam Merkezi ve Kitap Kafeler gibi önemli girişimlerle devam edecek.

Filmin yönetmeni Veysel Diker, doğup büyüdüğü topraklarda film çekmenin onu tazelediğini ifade etti ve şunları ekledi: "Güzel bir yolculuğun başlangıcındayız. Her şey yolunda ilerliyor. Efeler mutlu bir şehir. Bunun kıymetini bilmek gerek. Çok hoş bir kucaklaşma süreci yaşıyorum. Doğduğum şehirde film çekmekten çok mutluyum. Sanat, sinema, tiyatro ve müzik iyileştirir. Bu şehirde hepsi var. Efeler Belediyesi bu konuda çok başarılı. Başkan Mehmet Fatih Atay ile çalışmak bizi mutlu ediyor."

Filmdeki ilk bölümde rol alan usta oyuncu Altan Erkekli, projeyi ve oynadığı karakteri şöyle anlattı: "Efeler Belediyesi'nin hizmetlerini anlatan bir yapım için buradayız. Dört bölümlük bir öykü olacak. İlk bölümde ben rol alacağım. Efeler'de büyüyen ve aktör olduktan sonra buradan uzaklaşan Ali karakterini canlandıracağım. Ali, Koronavirüs pandemisi döneminde; annesi, babası ve eşini kaybettikten sonra Efeler'e geri dönüyor. Ali'nin gözünden Efeler’in değişimini izleyicilere aktarmaya çalışacağım. Projenin hayata geçmesinde emek veren Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay başta olmak üzere tüm belediye çalışanlarına teşekkür ederim."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER