© Baykuş Haber

Başkan Böcek: “Alanyada alt yapıya 1 milyar 523 milyon liralık yatırım yaptık”

ALANYA’YI ZİYARET EDEN ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MUHİTTİN BÖCEK, MUHTARLARIN SORUN VE TALEPLERİNİ DİNLEDİ. BAŞKAN BÖCEK, ALANYA’DA SADECE ALT YAPIYA 1 MİLYAR 523 MİLYON LİRALIK YATIRIM YAPTIKLARINI SÖYLEDİ.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Alanya ziyareti sırasında ilçenin muhtarlarıyla bir araya geldi ve onların sorunlarını dinledi. Başkan Böcek, Alanya'da alt yapıya 1 milyar 523 milyon liralık yatırım yaptıklarını vurguladı. Muhtarların taleplerini dinledikten sonra çalışmalarını anlattı ve özellikle Alanya'nın alt yapı eksikliklerini gidermek için büyük bir çaba harcadıklarını ifade etti.

Böcek, ayrıca Alanya'daki şehit ailesini de ziyaret etti ve Pençe Harekatı Operasyon bölgesinde yaralandıktan sonra şehit olan bir askerin ailesine başsağlığı dileklerini iletti.

Ziyaretlerin devamında, Alanya Ziraat Odası'nı ziyaret eden Başkan Böcek, çiftçilere verdikleri destekleri anlattı ve yerel kalkınmaya verdikleri önemi vurguladı. Ayrıca sera atıklarının gübre olarak kullanılmasıyla ilgili bir projeyi ele aldı ve görüş alışverişinde bulundu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER