© Baykuş Haber

Başkan Bozdoğan kılıçları çekti

TARSUS BELEDİYE MECLİSİ HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI, BELEDİYE BAŞKANI HALUK BOZDOĞAN BAŞKANLIĞINDA YAPILDI.

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, Tarsus'ta gerçekleştirilen projelerin engellenmesine karşı mücadele edeceğini ve koltuk pazarlıkları yapanların hesaplarını soracağını vurgulayarak, kentin geleceğini korumak için kararların parti ayrımı gözetmeksizin alınması gerektiğini belirtti. Bozdoğan, Tarsus'un siyasetinden elini çekmeyenlerin oyunlarını bozacaktır ve kentin geleceğiyle oynamaya çalışanların planlarını ifşa edecektir.

Başkan Bozdoğan, kentte gerçekleştirilen projeleri ve çalışmaları anlatarak, Tarsus'un gelişimi için çaba gösterdiklerini dile getirdi. Ayrıca, kentteki hainliklere ve ihanetlere karşı dimdik duracağını ifade etti ve Tarsus'un haklarının korunması gerektiğini vurguladı. Halkın ve esnafın sesini dikkate almayan kararların reddedilmesinin hesabını soracağını belirterek, kentin geleceği için mücadele edeceğini söyledi.

Bozdoğan, dürüst ve ahlaki bir siyaset anlayışıyla çalışacaklarını, halkın iyiliği için siyaset yapacaklarını da vurguladı. Halkla iç içe yaşadığını ve var olduğunu belirterek, halkın desteğiyle Tarsus'un daha iyi bir geleceğe sahip olacağını ifade etti.

Son olarak, Dostoyevski'nin bir sözünü alıntılayarak sevginin önemine vurgu yaptı ve ihanet edenlerle mücadele edeceklerini, halklarıyla ve destekçileriyle birlikte temiz bir yol izleyeceklerini söyledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER