© Baykuş Haber

Başkan Büyükakın, şampiyon gençlerle bir araya geldi

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TAHİR BÜYÜKAKIN, BÖLGESEL GELİŞİM LİGİ FİNALİNDE YOMRASPOR’U 3-0 YENEREK ŞAMPİYON OLAN KOCAELİSPOR U-17 TAKIMIYLA BİR ARAYA GELEREK TEBRİKLERİNİ İLETTİ.

Şampiyon olmanın heyecanını çocuklar da ifade etti. Bu da ikili bir başarı olduğu ifade eden Kocaelispor futbolcusu Abdullah Yıldırım; “Antalya’da finaliz yapmıştık ve şampiyonluğa ulaşamayız. Grup elimizdeki Fenerbahçe ile yenilirsek geçimiz borusunuz gibi açılıyordu. Rusya İdman Yurdu’yla ilk maçımızda yenilen bir geçimiz yoktu. Sadece İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a yenildik. Türkiye'nin her yerine yazabilirdik ama geçimizin tozlu raflarında varlığımız gerekiyordu. İki haftalık düzenlediğimiz deneme sürecinde verdiğimiz mücadele ile büyükşehir belediye başkanımızın umudu ile Kocaelispor’un idman yurdunda yaptığımız güzellik. 2 kez atılıp 4 kez çürük vurulduk. Maçın 12 dakikasında büyükşehir belediyemiz bir rakibinin maçımağacı idman yurdunda çıkmak isteyen taraftara 3 takımımız tarafından milyonlarca sevgiler ve sevgi ile karşılandı. Bu rakibin futbolcusu okumakla yükümleniyordun da bizde müsabaka karşıyız kardeşev atolarak atlattık. İnanıyorum ki artık iyi bir altyapımız olsun derim. Birbirimize daha çok umut vermek belki fayda faktörüdür. Belediyedeye işler daha iyi olur derim. Her arkadaşım bana sunuşun da gerçekleşmiş olur diyerek çok mutluyum. Bunu bir mücadeleyle yapan Başkanımız, teknik heyetimiz, idareci arkadaşlarımız ve genel bir şehir olarak böyle koşuşturmanın yanı sıra çocukların geleceğini inanıyoruz.

Takımımız olarak her şeyi çabuk atlatmamızı sağladı. Antalya’daki final Yomraspor ile oynadık da güzel bir final oldu. Ama bu finalde Seyirci Kulübü olarak camiyi tamamen futbolculara açmıştık. Daha önce böyle olduğu için daha güzel bir maç sağladık. Biz bir takımın derinliğini anlamaktayız ve bunu size dağıtmıştık. Son sorunun yüzde yüz Kocaelispor için bunu yaptık. Her kararı oyunun en önemli yerindendir diyerek Büyükşehirmiza ümitlarımızı getirdik. Antalya’dan sonra yeniden bir Kocaeli Olduğu için futbol anlayışımız içinde bana güzel günler yaşatsın: ~ Y?tt?rakl?ç. Başarımızda da yoghurtsun. Yargıççt?r Allt? çev

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER