© Baykuş Haber

Başkan Büyükkılıç, 97 yaşındaki uluçınarın talebini yerine getirdi

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ, KULAKLARI DUYMADIĞI İÇİN İŞİTME CİHAZI TALEBİNDE BULUNAN 97 YAŞINDAKİ NAİL YAZAROĞLU’NUN İSTEĞİNİ YERİNE GETİRDİ. BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ, EVİNDEN ALDIKLARI ULUÇINAR YAZAROĞLU’NU İŞİTME MERKEZİ’NE GÖTÜRÜP, HEM KULAK TEDAVİSİNİ YAPTIRDI HEM DE İŞİTME CİHAZINI TAKTIRDI.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, işitme cihazına ihtiyaç duyan 97 yaşındaki Nail Yazaroğlu'nun talebini yerine getirdi. Belediye ekipleri, Nail Yazaroğlu'nu evinden alarak işitme merkezine götürdü. Burada hem kulak tedavisi yapıldı hem de işitme cihazı takıldı.

Başkan Büyükkılıç'ın bu nazik jesti, Nail Yazaroğlu ve ailesi tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı. Nail Yazaroğlu, Başkan Büyükkılıç'a teşekkür ederek duygularını dile getirdi ve Allah'tan Başkan'a iyilikler ihsan etmesi için dua etti.

İşitme cihazının takılmasının ardından Nail Yazaroğlu, artık daha iyi duyabildiğini ve Başkan Büyükkılıç'a minnettar olduğunu ifade etti. Başkan'a teşekkür ederken, Allah'ın kendisine yardım edenlere yardım etmesi için dua etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER