© Baykuş Haber

Başkan Büyükkılıç, Ankarada tarihi anlara şahitlik etti

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ, CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN TBMM’DEKİ YEMİN TÖRENİ İLE CUMHURBAŞKANLIĞI KÜLLİYESİ'NDE DÜZENLENEN "GÖREVE BAŞLAMA TÖRENİ’NDE TARİHİ ANLARA ŞAHİTLİK EDEREK, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A KAYSERİLİLERİN SELAMLARINI İLETTİ.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yemin töreni ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen "Göreve Başlama Töreni"nde tarihi anlara tanıklık ederek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Kayserililerin selamlarını iletti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'ndaki yemin töreni öncesi bir araya gelen Başkan Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Kayserililerin selamlarını iletti. Ayrıca, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen "Göreve Başlama Töreni"ne de katılan Başkan Büyükkılıç, bu önemli toplantıda 21 devlet başkanı ve 13 başbakanın da yer aldığını belirtti.

Başkan Büyükklıç, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya gelerek, Kayseri halkının sevgi ve selamlarını ilettiklerini vurguladı. Ayrıca, "Türkiye Yüzyılı başlıyor. Son 21 yılda olduğu gibi bütün gücümüzle hizmet etmeye devam edeceğiz." dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Ankara'daki temasları kapsamında Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne de misafir olarak katıldı ve burada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yemin törenine tanıklık etti. Başkan Büyükkılıç, tören sırasında bakanlarla samimi bir sohbet gerçekleştirdi ve yeni dönemin ülke ve millete hayırlı olmasını temenni etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yemin törenine tanıklık etmenin bir onur ve mutluluk olduğunu ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER