© Baykuş Haber

Başkan Büyükkılıç, Avrupa Şampiyonu güreşçiyi ağırladı

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ, İSPANYA’NIN SANTİAGO KENTİNDE GERÇEKLEŞEN U-20 AVRUPA GREKOROMEN GÜREŞ ŞAMPİYONASI’NDA AVRUPA ŞAMPİYONU OLARAK ALTIN MADALYA KAZANAN AZAT SARIYAR İLE AVRUPA ÜÇÜNCÜSÜ OLARAK BRONZ MADALYA KAZANAN KEMAL SEVGİLİ’Yİ MİSAFİR ETTİ.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, U-20 Avrupa Grekoromen Güreş Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Azat Sarıyar ve bronz madalya kazanan Kemal Sevgili'yi ağırladı. Kayseri Şekerspor Kulübü güreşçileri, İspanya'nın Santiago kentinde gerçekleşen şampiyonada elde ettikleri başarıları paylaşmak için Başkan Büyükkılıç'ı ziyaret ettiler.

Başkan Büyükkılıç, sporcuları ve kulüp yönetimini ağırlarken, sporcuların bu önemli başarılarından dolayı tebrik etti. Ziyaret sırasında Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatif Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ve Kayseri Şekerspor Kulübü yetkilileri de hazır bulundu.

Başkan Büyükkılıç, sporculara ve kulüp yöneticilerine verdiği destekler için teşekkür ederken, sporcular da şehirlerini temsil etmenin gururunu yaşadıklarını ifade ettiler. Ziyaret sırasında hatıra fotoğrafı da çekildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER