© Baykuş Haber

Başkan Büyükkılıç, Bakan Özhasekiyi Tebrik Etti

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ, YENİ KABİNEDE ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI GÖREVİNİ ÜSTLENEN KAYSERİ'NİN GURURU MEHMET ÖZHASEKİ’Yİ TEBRİK ETTİ.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni kabineyi açıklamasının ardından Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olarak atanan Mehmet Özhaseki'yi tebrik etti. Başkan Büyükkılıç, aynı zamanda yeni kabinede göreve başlayan tüm bakanları tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yemin ederek üçüncü dönem cumhurbaşkanlığına başladıktan sonra yeni kabineyi açıkladı. Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, bu önemli değişiklik sonrasında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olarak görevlendirilen Mehmet Özhaseki'yi ve diğer bakanları tebrik etti.

Başkan Büyükkılıç, şu sözlerle konuştu: "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Yüzyılı'nın ilk kabinesini açıkladı. Ülkemize hayırlı olsun. Yeni kabinede başta Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olarak görev alan Kayseri'nin gururu Mehmet Özhaseki olmak üzere bütün bakanlarımızı tebrik ediyor, yeni görevlerinde başarılar diliyorum."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER