© Baykuş Haber

Başkan Büyükkılıç, bayram namazı sonrası vatandaşla buluştu

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ, TBMM MİLLİ SAVUNMA KOMİSYONU BAŞKANI HULUSİ AKAR VE KAYSERİ VALİSİ GÖKMEN ÇİÇEK İLE BİRLİKTE KURBAN BAYRAMI NAMAZINI HUNAT CAMİİ’NDE KILARAK, NAMAZ SONRASI VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar ve Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile birlikte Hunat Camii'nde Kurban Bayramı namazını kıldı. Namazın ardından vatandaşlarla bayramlaşan Büyükşehir Belediye Başkanı, bayramın hem Kayserililere hem de tüm İslam âlemine mübarek olmasını temenni etti.

Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar da bayramın tüm İslam âlemine mübarek olması temennisinde bulunarak, terörle ve depremle mücadelenin devam ettiğini vurguladı. Depremzedelere yardım etmek için devletin ve ilgili kurumların gece gündüz çalıştığını belirtti.

Başkan Büyükkılıç, tüm İslam dünyası için mübarek bayramlar dilerken, bayram harçlığı dağıttı. Protokol üyeleri daha sonra Seyyid Burhaneddin hazretlerinin türbesini ziyaret ederek dua etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER