© Baykuş Haber

Başkan Büyükkılıç, İlmiye-Ahmet Nuri Büyükkılıç İlkokulunda miniklerin heyecanına ortak oldu

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ, İLMİYE-AHMET NURİ BÜYÜKKILIÇ İLKOKULU’NU ZİYARET EDEREK, YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİNDE MİNİK ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMADI.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yeni eğitim-öğretim döneminin başlamasıyla birlikte İlmiye-Ahmet Nuri Büyükkılıç İlkokulu'nu ziyaret ederek, minik öğrencilere destek oldu.

Başkan Büyükkılıç, bu ziyaret kapsamında önce okulun öğretmenleriyle bir araya geldi ve yeni eğitim döneminin başlaması dolayısıyla tüm eğitimciler için kolaylıklar diledi. Daha sonra sınıfları ziyaret eden başkan, öğrencilerle sohbet etti.

Öğrencilere başarı dileklerini ileten Başkan Büyükkılıç, onların isteklerini ve düşüncelerini dinledi. Bu okulu hayırsever Büyükkılıç ailesinin katkılarıyla kazandıklarını hatırlatan minik öğrenciler ve öğretmenler, aileye teşekkürlerini iletti.

Başkan Büyükkılıç, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, "Okullar açıldı, sınıflar öğrencileriyle buluştu. Ben de İlmiye-Ahmet Nuri Büyükkılıç İlkokulu'nu ziyaret ederek, minik öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin heyecanlarına ortak olmak istedim. Tüm eğitim camiamızın yeni eğitim-öğretim sezonunun hayırlı olmasını diliyorum." şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER