© Baykuş Haber

Başkan Büyükkılıç, jandarmanın 184üncü yıl dönümünü kutladı

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ, KAYSERİ VALİSİ GÖKMEN ÇİÇEK İLE BİRLİKTE JANDARMA TEŞKİLATI'NIN 184. YILI KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ DOLAYISIYLA DÜZENLENEN PROGRAMA KATILDI

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile birlikte, Jandarma Teşkilatı'nın 184. Yılı Kuruluş Yıl Dönümü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. Başkan Büyükkılıç, tarihi şan ve şerefle dolu Jandarma Teşkilatı'nın 184. yılını kutladı.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, il protokolüyle birlikte Jandarma Teşkilatı'nın 184. Yıl Dönümü etkinliği için Jandarma Komutanlığı'nda düzenlenen öğle yemeğine katıldılar. Başkan Büyükkılıç, bu vesileyle şehit aileleri ve gazilerle bireysel olarak ilgilendi, sohbet etti ve taleplerini dinledi.

Büyükkılıç, Jandarma Teşkilatı'nın tarihi şan ve şerefiyle dolu 184 yılını kutlayarak, kuruluş yıl dönümünü tebrik etti. Ayrıca, Jandarma Teşkilatı'nın ülkenin her köşesinde fedakarca hizmet veren her bir mensubuna başarılar diledi. Şehitlere Allah'tan rahmet dileyerek, Jandarma Teşkilatı'nın 184. kuruluş yıl dönümünü yürekten kutladı ve gazilere sağlık ve uzun ömürler diledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER