© Baykuş Haber

Başkan Büyükkılıç: “Kayserimizin bizi seven, güvenen insanlarına ne yapsak az”

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ, ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’NİN YÜKÜNÜ PAYLAŞACAK VE TINAZTEPE BÖLGESİNE ALTERNATİF BİR YOL OLACAK İSMAİL EREZ BULVARI’NDAKİ YOL YAPIM ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ. BÜYÜKKILIÇ, “KAYSERİ’MİZİN BİZİ SEVEN, GÜVENEN İNSANLARINA NE YAPSAK AZ” DEDİ.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Organize Sanayi Bölgesi'ne alternatif olacak İsmail Erez Bulvarı'ndaki yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Büyükkılıç, bu yeni ana arterin Kayseri'nin büyüyen ihtiyaçlarına cevap vereceğini belirterek, şehrin gelişimine katkı sağlayacaklarını dile getirdi.

Başkan Büyükkılıç, şunları ifade etti: "Kayseri'mizin bizi seven, güvenen insanlarına ne yapsak az mantığı içerisinde önemli bir ana arteri daha hayata geçiriyoruz. Belsin bölgesinde İsmail Erez Bulvarı'nın açılması yönünde çalışmaları sürdürüyoruz. Kamulaştırma sürecini hızlandırarak bu önemli projeyi hayata geçirmek istiyoruz. Bu yol aynı zamanda Tınaztepe bölgesine alternatif bir yol olacak ve Organize Sanayi Bölgesi'nin yükünü hafifletecek."

İsmail Erez Bulvarı'ndaki yol yapım çalışmalarının bu sezon sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor. Büyükkılıç, altyapı çalışmalarının elektrik şirketi, Kayserigaz ve Telekom ile koordineli bir şekilde yürütüldüğünü ve işbirliği içinde bu projeyi sonuçlandırmayı planladıklarını söyledi.

Ayrıca, Başkan Büyükkılıç, vatandaşlarla da görüşerek onların taleplerini dinledi ve bu taleplere anında çözüm üretme konusundaki kararlılığını gösterdi. Yol yapım çalışmalarının şehrin gelişimine katkı sağlayacağını belirtti ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER