© Baykuş Haber

Başkan Büyükkılıç, Mimarsinan Evliyalar Günü ve Pilav Etkinliğine Kaltıldı

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ, SENELERDİR DÜZENLENEN MİMARSİNAN EVLİYALAR GÜNÜ VE PİLAV ETKİNLİĞİ’NE KATILARAK VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, uzun yıllardır düzenlenen geleneksel Mimarsinan Evliyalar Günü ve Pilav Etkinliği'ne katılarak vatandaşlarla buluştu. Melikgazi kültüründe önemli bir yere sahip olan etkinliğe katılan Başkan Büyükkılıç, geleneksel etkinliği daha nice yıllara taşımak için dua etti.

Mimarsinan Mahallesi'nde gerçekleştirilen Geleneksel 645. Mimarsinan Evliyalar Günü ve Pilav Etkinliği'ne Başkan Büyükkılıç, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Büyükkılıç, konuşmasında Kayseri'nin dayanışma, merhamet ve yardımseverlik kültürüne vurgu yaparak, bu değerleri taşıyan bir şehir olduklarını ifade etti. Ayrıca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve yol arkadaşlarına destek veren vatandaşlara teşekkür etti.

Başkan Büyükkılıç, deprem bölgesindeki 11 şehre yardım sağlandığını da belirtti ve Kayseri'nin her zaman ülkenin yüz akı olduğunu vurguladı. Geleneksel etkinliği sürdürdüğü için Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu'na teşekkür etti.

Başkan Büyükkılıç, etkinlikte vatandaşlarla sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirerek günün anısını taçlandırdı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER