© Baykuş Haber

Başkan Büyükkılıç; YKSye Girecek Adaylara Başarılar Diledi

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ, HAFTA SONU YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARI SINAVI’NA (YKS) GİRECEK ADAYLARA BAŞARILAR DİLEDİ.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yaklaşan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için adaylara başarı dileklerinde bulundu. Başkan Büyükkılıç, Türkiye genelinde 3 milyon 500 bini aşkın öğrencinin katılacağı YKS'nin 17-18 Haziran tarihlerinde düzenleneceğini hatırlattı ve öğrencilere başarılar diledi.

Başkan Büyükkılıç, yayınladığı mesajında, sınavın öğrenciler için uzun bir hazırlık sürecinin ardından geldiğini ve bu süreçte öğrencilerin emek harcadığını belirtti. Öğrencilere aldıkları eğitim ve öğretimin sınavlarda karşılığını bulmasını temenni etti. Ayrıca, Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren KAYMEK'in Gençlik Merkezleri'nde sınavlara hazırlanan öğrencilere sunduğu destekten de bahsetti.

Başkan Büyükkılıç, sınav günlerinde ise vatandaşlardan sınav yerlerinin çevresinde gürültü oluşturmamalarını, siren veya korna çalmamalarını, inşaat çalışmalarının durdurulmasını rica etti.

Son olarak, Başkan Büyükkılıç, sınavın öğrencilerin geleceği için önemli bir adım olmasını ve tüm öğrencilere başarılar diledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER