© Baykuş Haber

Başkan Büyükkılıça mahalle ziyaretlerinde yoğun ilgi

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BAŞKANI DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ, BÜYÜK BÜRÜNGÜZ, YILDIRIM BEYAZIT VE İLDEM MAHALLELERİNİ ZİYARET EDEREK, YOĞUN İLGİ İLE KARŞILAŞTIĞI VATANDAŞLARLA KUCAKLAŞTI.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyük Bürüngüz, Yıldırım Beyazıt ve İldem mahallelerini ziyaret ederek, coşkuyla karşılanan vatandaşlarla buluştu.

Kentteki mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarına yakından ilgi gösteren ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergileyen Başkan Büyükkılıç, mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yeni yerli ve milli otomobil TOGG ile mahalle ziyaretlerini gerçekleştirirken, vatandaşların TOGG'a gösterdiği ilgi büyüktü.

Mahalle sakinlerinin isteklerini dinleyen Başkan Büyükkılıç, vatandaşların sıcak karşılaması ve samimi ilgisiyle karşılandı.

İlk olarak Melikgazi ilçesinde yer alan Büyük Bürüngüz Mahallesi'ni ziyaret eden Başkan Büyükkılıç, mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi ve onlarla samimi sohbetler gerçekleştirdi.

Daha sonra Yıldırım Beyazıt Mahallesi'ne geçen Başkan Büyükkılıç, mahalle muhtarı ve vatandaşlarla keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Son olarak İldem TOKİ 3. Etap'ta gençlerle ve mahalle sakinleriyle buluşan Başkan Büyükkılıç, samimi sohbetlerin yanı sıra çocuklara da Yukatel Kayserispor forması hediye etti.

Ayrıca, mahallelerdeki esnafı da ziyaret eden Başkan Büyükkılıç, esnaflara hayırlı ve bereketli işler diledi.

Mahalle sakinleri, Başkan Büyükkılıç'a gösterdiği ilgi ve yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler. Başkan Büyükkılıç'a mahalle ziyaretlerinde Genel Sekreter Yardımcısı Ali Hasdal da eşlik etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER