© Baykuş Haber

Başkan Büyükkılıçtan İldeme: “Sizlere minnettarız”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, İldem bölgesindeki esnafları ve mahalle sakinlerini ziyaret etti. Başkan Büyükkılıç, İldem halkına teşekkür etti ve samimi sohbetler gerçekleştirdi.

Başkan Büyükkılıç, haftanın son iş gününde AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm ile İldem mahallesini ziyaret etti. Cuma namazını Zeki Soygüllüce Merkez Camii'nde kıldıktan sonra İldemli vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Büyükkılıç, burada vatandaşların taleplerini dikkatle dinledi ve gerekli talimatları verdi.

Başkan Büyükkılıç, burada yaptığı konuşmada, İldem bölgesinin vatandaşlarına teşekkür etti ve onların sağduyusuna güvendiklerini belirtti. Ayrıca Türk bayrağı altında bir araya geldiklerini ve birlik içinde olmaları gerektiğini vurguladı. İldem bölgesinin güzel insanlarına minnettar olduklarını dile getirdi.

Daha sonra, İldem bölgesinde bulunan KAYSERMALL Alışveriş Merkezi'ndeki esnafları da ziyaret eden Başkan Büyükkılıç, esnafların işlerinde başarılar diledi ve onların taleplerini dinledi. Vatandaşlarla da samimi sohbetler gerçekleştirerek, halkın nabzını tuttu.

Ayrıca Başkan Büyükkılıç, Melikgazi Aile Destek Merkezi'nin panayır açılışına katıldı ve hanımefendilere yönelik destek projelerine değindi.

Son olarak, Kadir Has Kültür Parkı'nda piknik yapan vatandaşlarla buluşan Başkan Büyükkılıç, onlarla sıcak ve samimi sohbetler gerçekleştirdi. Esnaf ve vatandaşlar, Başkan Büyükkılıç'a ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ettiler. Başkan Büyükkılıç'ın ziyaretine AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Hasdal ve daire başkanları da eşlik etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER