© Baykuş Haber

Başkan Büyükkılıçtan Soğanlı Vadisi ile turizm vurgusu

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ, YAZ AYININ YÜZÜNÜ GÖSTERMESİYLE BİRLİKTE, YERLİ VE YABANCI TURİSTLERİ, BAŞTA SOĞANLI VADİSİ OLMAK ÜZERE TURİSTİK VE TARİHİ BÖLGELERİ İLE TURİZM CENNETİ OLAN KAYSERİ’YE DAVET ETTİ.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte Kayseri'nin turistik ve tarihi güzelliklerini ziyaret etmek isteyen yerli ve yabancı turistleri Soğanlı Vadisi başta olmak üzere bu güzel şehre davet etti.

Başkan Büyükkılıç, Kayseri'nin doğal güzellikleri ve köklü tarihi mirası ile adeta bir turizm cenneti olduğunu belirtti. Şehrin her köşesinde tarihi ve kültürel zenginliklerin bulunduğuna dikkat çeken Başkan, özellikle Soğanlı Vadisi'ni vurguladı. Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte bu vadide güzel anılar biriktirmek isteyen herkesi davet etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı, Soğanlı Vadisi'nde güneşin doğuşunu izlemek, peri bacalarının eşsiz manzarasını görmek ve sıcak hava balonlarının bu güzelliklerle buluşmasına tanıklık etmek için tüm turistleri beklediklerini ifade etti. Ayrıca, Kayseri'nin Erciyes Kayak Merkezi, Kapuzbaşı Şelalesi, Koramaz Vadisi, Aladağlar-Hacer Ormanları, Kültepe Kaniş-Karum, Kayseri Kalesi, medreseler, müzeler, Kapalı Çarşı ve tarihi camiler gibi birçok tarihi ve doğal güzelliğe ev sahipliği yaptığını da belirtti.

Başkan Büyükkılıç, turizmin şehir ekonomisine olumlu katkı sağladığını ve bu alandaki potansiyeli daha da artırmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER