© Baykuş Haber

Başkan Büyükkılıçtan Ulaşım A.Ş. Personeline: Mesele toplumun huzuru

KAYSERİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEMDUH BÜYÜKKILIÇ, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ULAŞIM A.Ş. TARAFINDAN ŞOFÖR, MAKİNİST, PARKOMAT, GÜVENLİK GÖREVLİSİ, PERON GÖREVLİSİ VE GİŞE GÖREVLİLERİNE YÖNELİK DÜZENLENEN EĞİTİM SEMİNERİNE KATILARAK, PERSONELLE BİR ARAYA GELDİ.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım A.Ş. tarafından düzenlenen eğitim seminerine katılarak, şoför, makinist, parkomat, güvenlik görevlisi, peron görevlisi ve gişe görevlilerine yönelik verilen eğitim programını destekledi. Büyükşehir Belediyesi, personel verimliliğini artırmak ve vatandaşlara daha sağlıklı hizmet sunabilmek için hizmet içi eğitim programlarını sürdürüyor.

Ulaşım A.Ş. tarafından düzenlenen güvenlik personeline yönelik eğitim seminerine katılan Başkan Büyükkılıç, kamu hizmetlerinin sabır gerektiren bir iş olduğunu ve personelin vatandaşlara nasıl davranması gerektiğine dikkat çekti. Ayrıca, toplumun huzurunun her şeyden önemli olduğunu vurgulayarak, "Mesele ben değil, mesele toplumun huzuru" dedi.

Başkan Büyükkılıç, her yaşta eğitimin önemine dikkat çekti ve personelin kendilerini sürekli olarak yetiştirmeleri gerektiğini söyledi. Seminerde, 2023 yılında müşteriye doğrudan temas eden şoför, makinist, parkomat, güvenlik görevlisi, peron görevlisi ve gişe görevlilerine verilmesi planlanan 'Mutlu Çalışan Mutlu Müşteri' eğitim başlıkları da belirlendi.

Başkan Büyükkılıç'ın katılımıyla gerçekleşen eğitim semineri, personele daha iyi hizmet sunabilmeleri için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER