© Baykuş Haber

Başkan Ceritoğlu Sengelden gıda dayanışması çağrısı

SELÇUK BELEDİYESİ ÖNCÜLÜĞÜNDE BİR KENT DAYANIŞMASI OLARAK İNŞA EDİLEN 'SELÇUK ÇOCUKLAR İÇİN GIDA DAYANIŞMASI PROJESİ' PROJE DEVAM EDİYOR.

Selçuk Belediyesi tarafından başlatılan "Selçuk Çocuklar İçin Gıda Dayanışması Projesi", yetersiz beslenme sorunu yaşayan çocuklara gıda yardımı yapmak amacıyla devam ediyor. Yeni eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte Selçuk Belediyesi, çocukların beslenme çantalarını gıda ürünleriyle doldurdu.

Selçuk Belediyesi'nin öncülüğünde başlatılan "Selçuk Çocuklar İçin Gıda Dayanışması Projesi" çerçevesinde, çocuklara gıda yardımı yapılıyor. Geçtiğimiz eğitim-öğretim yılında her hafta 135 öğrencinin beslenme çantası "Efesli Çocuk Paketi" ile dolduruldu. Ayrıca her ay 96 çocuk için "Efesli Bebeler Paketi" ve her ay 33 anne için "Efesli Anneler Paketi" dağıtıldı.

Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, okulların yeniden açılmasıyla birlikte sosyal medya üzerinden yaptığı çağrıyla, özellikle çocukların gıda erişimlerinin zorlaştığına dikkat çekti. Başkan Sengel, geçen yıl başlatılan bu dayanışma projesinin devam ettiğini ve çocuklara yönelik gıda yardımlarının sürdüğünü belirterek, "Okullar açıldı, beslenme ciddi bir problem. Geçen sene başlattığımız Efes Selçuk Çocuklar için Gıda Dayanışmamız devam ediyor. Bu kapsamda eğitim-öğretim yılında her hafta 135 çocuğumuza Efesli Çocuk Paketi, her ay 96 çocuk için Efesli Bebeler Paketi, yine her ay 33 anneye Efesli Anneler Paketi ulaştırdık. Gelin hep birlikte dayanışalım" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER