© Baykuş Haber

Başkan Çınar, dere ıslah ve yol yenileme çalışmalarını inceledi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, son yağışların ardından oluşan tahribatları gidermek amacıyla Beylerderesi ile Çırmıhtı arasındaki güzergahta başlatılan iyileştirme çalışmalarını yerinde inceledi.

Malatya'da son günlerde şiddetlenen yağışlar nedeniyle oluşan tahribatları gidermek için harekete geçen Başkan Çınar, Beylerderesi ile Kadim Çırmıhtı bölgelerini birbirine bağlayan güzergahı inceledi. Bu güzergahın aynı zamanda Sultan Abdulhamid Han Köprüsü'nü içerdiğine dikkat çeken Başkan Çınar, dere ıslahı ve yol düzenleme çalışmaları ile bu bölgeyi daha temiz ve düzenli hale getireceklerini belirtti.

İnceleme gezisi sırasında Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinden detaylı bilgi alan Başkan Çınar, şunları söyledi: "Son günlerde Malatya yoğun yağış aldı ve biz bu yağışların neden olabileceği olumsuzlukları önlemek için ilçemiz genelinde çalışıyoruz. Beylerderesi ile Kadim Çırmıhtı'yı birbirine bağlayan bu güzergahta yaşanan sorunları gidermek için çalışmalara hız verdik. Sultan Abdulhamid Han Köprüsü'nün de bulunduğu bu bölgeyi, menfez değişiklikleri ve yol düzenlemeleri ile daha güvenli ve temiz hale getirmek istiyoruz."

Başkan Çınar, Yeşilyurt Belediyesi olarak deprem sonrası bölgede yaraların sarılması ve vatandaşların sorunlarının çözülmesi için çalıştıklarını da vurgulayarak, sahada aktif bir şekilde çalışan mesai arkadaşlarına teşekkür etti.

Mahalle sakinleri de, bu dere ıslahı ve yol iyileştirme çalışmalarından dolayı Başkan Çınar'a teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER