© Baykuş Haber

Başkan Çınar, yapımı süren yeni park alanını inceledi

YEŞİLYURT BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÇINAR, YAVUZ SELİM MAHALLESİNDE SOSYAL YAŞAMI HAREKETLENDİRECEK YENİ PARK ALANINI İNCELEYEREK, YETKİLİLERDEN ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİLER ALDI.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yavuz Selim Mahallesindeki yeni park alanının incelemelerini yaparak, bölgede sosyal yaşamı canlandıracak bu park hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Yeşilyurt Belediyesi, park yatırımları ve yeşil alan çalışmalarıyla kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam ediyor. Yavuz Selim Mahallesi'nde inşaatı devam eden yeni park alanıyla birlikte ilçede bulunan park sayısını 235'e çıkarmayı hedefliyor.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, özellikle yeni yerleşim alanlarında yaşayan vatandaşlara daha konforlu ve güzel mekanlar sunma amacıyla park ve yeşil alan çalışmalarının sürdüğünü vurguladı. Başkan Çınar, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin atıl durumda olan bin 300 metrekarelik bir alanı çocuk oyun grupları, spor aletleri, aydınlatmalar, oturma grupları ve yeşil alanlarla donatarak yeni bir yaşam alanı oluşturmak için çalıştıklarını belirtti.

Mehmet Çınar, "Kentimizin dört bir yanını yeni nesil parklarla donatıyoruz. Park ve yeşil alanlar, mahallelerimizin yaşam kalitesini artırıyor. Yavuz Selim Mahallesi de bu hizmetlerden faydalanan bölgelerden biri. Vatandaşlarımızın rahatça zaman geçirebileceği, çocukların oyun oynayabileceği ve spor yapabileceği güzel bir mekan oluşturuyoruz. Bu yeni parkımızla birlikte ilçedeki park sayımız 235'e ulaşacak. Her yeni bir park, kente yeni bir nefes ve güzellik katıyor." dedi.

Çınar, önümüzdeki yıl da aynı bölgenin üst taraflarına yeşil alan ve park çalışmalarına hız vereceklerini ve mahallenin yaşam standartlarını yükselteceklerini ifade etti. Mahalle sakinleri de yapılan çalışmalar için Belediye Başkanı Mehmet Çınar'a teşekkürlerini iletti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER