© Baykuş Haber

Başkan Çolakbayrakdar: “Argıncıkı modern bir yapılaşmayla taçlandırıyoruz”

KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKANI AHMET ÇOLAKBAYRAKDAR, ARGINCIK MAHALLESİ’NDE KENTSEL YENİLEME ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA YAPIMI DEVAM EDEN KONUTLARI YERİNDE İNCELEDİ.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Argıncık Mahallesi'nde devam eden kentsel yenileme çalışmalarını sahada inceledi. Başkan Çolakbayrakdar, Argıncık bölgesinde geçen yıl başlattıkları tarihi kentsel yenileme projesinin ilerleyişini değerlendirdi ve şunları söyledi: "Argıncık bölgesinde eski imarsız ve gecekondu niteliğindeki yapıları tek tek dönüştürüyor, imarlı ve modern bir yapılaşma ile mahallemizi güzelleştiriyoruz."

Argıncık Mahallesi'nde devam eden kentsel yenileme çalışmalarını kontrol eden Başkan Çolakbayrakdar, her adımın Kocasinan'ın dönüşmesi ve geleceğe hazırlanması anlamına geldiğini vurguladı. Başkan, projenin mahalle sakinlerine daha iyi yaşam koşulları sunacağını ve şehri geleceğe taşıyacaklarını belirtti.

Argıncık Mahallesi'nin dönüşümü için yoğun bir çaba harcadıklarını dile getiren Başkan Çolakbayrakdar, "Argıncık denildiği zaman aklımıza ilk gelen şey, bu mahallenin yenilenmesi ve kentsel dönüşümüdür. Biz sahada yoğun bir şekilde çalışarak bu projeyi hayata geçiriyoruz. Yapmış olduğumuz bu kentsel yenileme blokları ile eski imarsız ve gecekondu niteliğindeki yapıları dönüştürüp, imarlı hale getiriyoruz. Sahada emek harcayarak bu kentsel dönüşümü gerçekleştiriyoruz. İlerleyen süreçte daha fazla blokun dönüşümünü tamamlayarak mahallemizi modern bir şekilde taçlandıracağız. Bu dönüşüm sayesinde vatandaşlarımız, özellikle çocuklarımız ve gençlerimiz daha iyi yaşam şartlarına sahip olacaklar" şeklinde konuştu.

Başkan Çolakbayrakdar, kentsel dönüşüm projeleriyle ilçeye yeni bir kimlik kazandıracaklarını ve "Yeni Kocasinan" için uygun mahallelerin oluşturulacağını da ekledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER