© Baykuş Haber

Başkan Çolakbayrakdar: “Argıncıkın 50 yıllık sorununu çözmek için canla başla çalışıyoruz”

KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKANI AHMET ÇOLAKBAYRAKDAR, ARGINCIK MAHALLESİ’NDE GÜLER YÜZLE KARŞILANDIĞI VATANDAŞLARIN ÇAY DAVETİNE İCABET EDİP, ONLARA BÖLGEDE KENTSEL DÖNÜŞÜMÜN NEDEN YAVAŞ İLERLEDİĞİNİ ANLATTI.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Argıncık Mahallesi'nde sıcak bir karşılama ile karşılandı ve vatandaşların çay davetine katıldı. Başkan Çolakbayrakdar, kentsel dönüşümün Argıncık Mahallesi'nde neden yavaş ilerlediğini açıkladı. Başkan, Argıncık Mahallesi'nin 50 yıllık sorununu çözmek için büyük çaba harcadıklarını ve vatandaşların dönüşüme yavaş yaklaşmaları nedeniyle bölgenin genel kentsel dönüşümünü gerçekleştiremediklerini belirtti.

Başkan Çolakbayrakdar, Argıncık'taki kentsel dönüşüm çalışmalarını incelediği sırada vatandaşlar ve esnafın yoğun ilgisiyle karşılandı. Başkan, bölgenin kaderini değiştirmek için büyük bir çaba harcadıklarını ve Argıncık Mahallesi'nde kentsel dönüşümün hızlanması gerektiğini vurguladı. Ancak vatandaşların, mevcut dairelerinin dönüşüm sonucunda kaybolacağı endişesi nedeniyle dönüşüme karşı çıktıklarını ifade etti.

Kocasinan Belediye Başkanı, bu nedenle ada ada kentsel dönüşüm projesine odaklandıklarını ve bölge genelinde parsel parsel dönüşüm çalışmalarına başladıklarını belirtti. Bu yaklaşımın Türkiye'nin hiçbir yerinde görülmediğini söyleyen Başkan, Argıncık Mahallesi'nde vatandaşların ayağına giderek çözüm üretmeye çalıştıklarını ifade etti.

Başkan Çolakbayrakdar, vatandaşlara kentsel dönüşüme destek vermeleri çağrısında bulundu ve bu sorunun çözümü için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını vurguladı. Argıncık Mahallesi'nin 50 yıllık sorununa çözüm bulmak için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirtti. Vatandaşların bu süreci hızlandırması gerektiğini dile getiren Başkan, bölgeye hizmet etmek için ellerinden gelen tüm imkanlara sahip olduklarını ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER