© Baykuş Haber

Başkan Çolakbayrakdar; “Daha güzel çevre için yoğun gayret gösteriyoruz”

KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKANI AHMET ÇOLAKBAYRAKDAR, 5 HAZİRAN DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYIMLADI. BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR, MESAJINDA BELEDİYECİLİK HİZMETİ VERİRKEN SADECE BU GÜNÜ DEĞİL, YARINLARI DA DÜŞÜNEREK HAREKET ETTİKLERİNİ SÖYLEDİ. MUTLU YARINLARIN SAĞLIKLI ÇOCUKLAR YETİŞMESİNE BAĞLI OLDUĞUNU VURGULAYAN BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR; “SAĞLIKLI ÇOCUKLAR YETİŞSİN DİYE ÇEVRECİ BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIYLA DOĞAYI KORUYARAK ÇALIŞIYORUZ. BÖYLECE GELECEK NESİLLERE SAĞLIKLI VE TEMİZ BİR KOCASİNAN BIRAKACAĞIZ” DEDİ.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 5 Haziran Dünya Çevre Günü vesilesiyle bir mesaj yayımlayarak çevre bilincine vurgu yaptı. Başkan Çolakbayrakdar, belediyecilik hizmetlerini sadece bugünü değil, gelecek nesilleri düşünerek yürüttüklerini belirtti ve sağlıklı çocukların yetiştirilmesinin çevreye duyarlı bir belediyecilik anlayışıyla mümkün olduğunu ifade etti.

Çevreye duyarlı uygulamaların Kocasinan'da önemli bir yer tuttuğunu belirten Başkan Çolakbayrakdar, ağaçlandırma çalışmalarına özel bir önem verdiklerini ve yeni parklar oluşturmanın yanı sıra mevcut parkları bakım ve yenileme çalışmalarıyla daha yaşanabilir hale getirdiklerini vurguladı. Her yıl hedefledikleri ağaç ve fidan dikimi sayısını gerçekleştirdiklerini, çeşitli çiçeklerle doğayı güzelleştirmeye önem verdiklerini ve bakım, temizlik çalışmalarıyla parkları, bahçeleri ve camileri temiz ve sağlıklı bir şekilde koruduklarını dile getirdi.

Başkan Çolakbayrakdar, geri dönüşüm konusundaki çalışmalara da dikkat çekti. Kocasinan Belediyesi bünyesindeki KAYÇEV ile Türkiye genelinde geri dönüşümde ciddi rakamlara ulaştıklarını belirterek, ilçede geri dönüşüm seferberliği ilan ettiklerini ve çeşitli malzemeleri geri dönüşüme kazandırdıklarını ifade etti. Bu sayede çevre duyarlılığını artırmanın ve gelecek nesillere temiz bir çevre bırakmanın amaçlandığını belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER