© Baykuş Haber

Başkan Çolakbayrakdar: Geleceği geçmişle kurgulayan vizyoner projeler hayata geçireceğiz

KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKANI AHMET ÇOLAKBAYRAKDAR, VİZYONER PROJELERİNE REFERANS OLACAK OLAN İSLAM BİLİM VE TEKNOLOJİ TARİH MÜZESİ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, geleceğe yönelik vizyoner projelerine referans teşkil edecek İslam Bilim ve Teknoloji Tarih Müzesi'ni inceledi. Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan'a 5 yeni kütüphane kazandırmanın yanı sıra Göz Gözlem Evi Projesi gibi önemli projeleri hayata geçirdiklerini belirterek, Kocasinan'ı geçmişle entegre ederek yenilikçi bir şehir inşa edeceklerini ifade etti.

İstanbul'da bulunan İslam Bilim ve Teknoloji Tarih Müzesi'ni ziyaret ederken belediye başkan yardımcılarıyla birlikte incelemelerde bulunan Başkan Çolakbayrakdar, gençlerin geleceğe daha donanımlı ve nitelikli bir şekilde hazırlanmalarını sağlayacak projelerin altını çizdi. Kütüphaneler ve vizyoner projelerin gençlerin geleceği için büyük önem taşıdığını vurgulayan Çolakbayrakdar, Kayseri'ye kazandırılan 5 yeni kütüphane ile çocukların ve gençlerin sağlıklı bir şekilde yetişmelerine katkıda bulunduklarını ifade etti. Kütüphanelerin, özellikle çocuklar ve gençler arasında büyük ilgi gördüğünü ve farklı konsept çalışmaların yer aldığını belirten Başkan Çolakbayrakdar, gençlerin ders çalışma, sosyalleşme ve verimli vakit geçirme ihtiyaçlarına bu kütüphanelerle yanıt verdiklerini dile getirdi.

Çolakbayrakdar, "Gençlerimiz; ders çalışmaları, sosyalleşmeleri ve verimli vakit geçirmeleri için kütüphaneleri önemsiyorlar. Bundan dolayı Kocasinan Belediyesi olarak mahallelerin içerisine gençlerimizin ders çalışabileceği ve etkinlik yapabileceği Sinan Kütüphanelerini yapıyoruz. Kütüphanelerimize çok ciddi anlamda talep var. Gençlerimizin, bu mekanları talep etmesi bizleri memnun ve mutlu ediyor. Yaptığımız hizmetlerle okuyan bir nesil yetişmesine katkı sunuyoruz. Yaptığımız hizmetlerle her bir mahallemize değişik renk ve heyecan katacak çalışmalar yapıyoruz. Hayırlı olmasını diliyorum. Bütün gayretimiz, çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceği içindir." şeklinde konuştu.

Başkan Çolakbayrakdar, Kayserililerin mutlu ve huzurlu bir şekilde zaman geçirebilecekleri mekanları inşa etmeye devam edeceklerini de vurguladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER