© Baykuş Haber

Başkan Çolakbayrakdar, “Kayseride ilk olan araç ile çevreye büyük katkı sağlayacağız”

KOCASİNAN BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ, KAYSERİ’DE İLK VE TEK OLAN ASFALT FREZE ARACI İLE ARGINCIK ALSANCAK MAHALLESİ’NDE FREZE (ÖMRÜNÜ TAMAMLAMIŞ ASFALT SÖKÜMÜ) ÇALIŞMALARINA BAŞLADI. ÇALIŞMALARI YERİNDE TAKİP EDEN KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKANI AHMET ÇOLAKBAYRAKDAR, YENİ ASFALT FREZE ARACININ KAYSERİ’DE İLK DEFA KOCASİNAN SOKAKLARINDA HİZMET VERMEYE BAŞLADIĞINI BELİRTEREK, KOCASİNAN BELEDİYESİ’NİN HER ALANDA YAPTIĞI ÇALIŞMALARLA ÖRNEK OLDUĞUNU VURGULADI.

Kocasinan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Kayseri'de asfalt freze aracı kullanarak Argıncık Alsancak Mahallesi'nde freze çalışmalarına başladı. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, bu yeni teknolojik aracın Kayseri'de ilk kez Kocasinan sokaklarında hizmete girdiğini belirtti. Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi'nin her alanda yaptığı çalışmalarla örnek olduğunu vurgulayarak bu çalışmaları inceledi.

Başkan Çolakbayrakdar, çalışmaları büyük bir titizlikle denetledi ve bölge sakinleri tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Özellikle çocuklar, sevgilerini Başkan Çolakbayrakdar'a göstermek için sarıldılar ve hediyeler verdi. Başkan Çolakbayrakdar, çevre dostu bir özellik taşıyan ve ömrünü tamamlamış asfaltın geri dönüşümüne katkı sağlayacak bu yeni asfalt freze aracının Kayseri'de ilk defa Kocasinan sokaklarında hizmet verdiğini söyledi.

Başkan Çolakbayrakdar, "Hemşehrilerimize hak ettikleri yaşamı sunabilmenin gayreti ve heyecanı içindeyiz" dedi. Ayrıca, Argıncık Alsancak Mahallesi'ndeki Osmangazi Caddesi'nin yenilendiğini ve bu çalışmanın estetik ve güvenlik açısından önemli olduğunu belirtti. Bu yenileme çalışması sırasında havai hatların yer altına alındığını da ekledi.

Kocasinan'da ulaşımın kalitesini, konforunu ve güvenliğini artırmak için çalışmaların devam edeceğini vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, tüm mahallelerde değişim ve dönüşüm çalışmalarının hızla süreceğini söyledi. Amaçlarının Kocasinan sakinlerine daha iyi bir yaşam sunmak olduğunu ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER