© Baykuş Haber

Başkan Çolakbayrakdar: Kocasinanın sosyal hayatına canlılık katıyoruz

KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKANI AHMET ÇOLAKBAYRAKDAR, YAVUZSELİM MAHALLESİ’NDE KAYSERİ’NİN TESCİLLİ MARKASI KAFE SİNAN ÇAYCI OLARAK HİZMET VERECEK OLAN TESİSİ YERİNDE İNCELEDİ.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri'nin Yavuzselim Mahallesi'nde bulunan ve Kafe Sinan Çaycı olarak hizmet verecek olan tesisin inşaatını yerinde inceledi. Başkan Çolakbayrakdar, projeleri hayata geçirerek Kayseri'deki sosyal hayatı zenginleştirmeyi amaçladıklarını belirtti. Ayrıca, Kafe Sinan Çaycı'nın bölge için önemli bir kazanım olacağını ifade etti.

Yavuzselim Mahallesi'nde yer alacak olan Kafe Sinan Çaycı tesisinin inşaatının devam ettiğini belirten Başkan Çolakbayrakdar, Kayseri'ye yakışır hizmetler sunduklarını vurguladı. Kayseri'nin modern ve marka bir şehir olduğuna dikkat çeken Başkan, bu tesisin Kayseri'nin sosyal hayatına katkı sağlayacağını söyledi. Ayrıca, Kafe Sinan tesislerinin vatandaşların bir araya gelip keyifli zaman geçirebileceği, stres atabileceği mekanlar olduğunu ve bu tesislerin Kayserililer tarafından ilgi gördüğünü belirtti.

Başkan Çolakbayrakdar, Kayseri'ye daha iyi hizmet sunabilmek için yoğun bir şekilde çalıştıklarını ve yeni tesislerin sayısını artırmaya devam edeceklerini ifade etti. Vatandaşların tesislere gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür eden Başkan, yeni tesiste hayırlı olması temennisinde bulundu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER