© Baykuş Haber

Başkan Çolakbayrakdardan Oruçreise aile sağlık merkezi, park ve halı saha

KOCASİNAN BELEDİYESİ TARAFINDAN ORUÇREİS MAHALLESİ’NE YAPILAN AİLE SAĞLIK MERKEZİNDE GERİ SAYIM BAŞLADI. MERKEZİ YERİNDE İNCELEYEN KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKANI AHMET ÇOLAKBAYRAKDAR, TESİSİN İÇ TEFRİŞAT ÇALIŞMALARININ ARDINDAN EN KISA ZAMANDA VATANDAŞLARIN HİZMETİNE SUNULACAĞINI VE GENÇLERİN ÇOK İSTEDİĞİ PARK İLE HALI SAHANIN YAPIMINA DA BAŞLADIKLARININ MÜJDESİNİ VERDİ.

Kocasinan Belediyesi tarafından Oruçreis Mahallesi'nde inşa edilen aile sağlık merkezi ve diğer projeler için geri sayım başladı. Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, tesisin yerinde incelenmesi sırasında iç tefrişat çalışmalarının tamamlanmasının ardından en kısa sürede vatandaşlara hizmet sunulacağını ve aynı zamanda gençlerin talepleri doğrultusunda park ve halı saha inşaatına başladıklarını açıkladı.

Oruçreis Mahallesi'nde gerçekleşen aile sağlık merkezi, park ve halı saha projelerini denetleyen Başkan Çolakbayrakdar, inceleme sırasında hem çocuklar hem de yetişkinler tarafından büyük ilgi gördü. Başkan, vatandaşlarla birebir ilgilenerek keyifli sohbetler gerçekleştirdi. Çolakbayrakdar, "Oruçreis Mahallesi'nde tamamladığımız aile sağlık merkezimiz, iç tefrişat çalışmalarının hemen ardından bölgedeki vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlayacak. Bu bölgedeki TOKİ konutlarıyla birlikte nüfus hızla arttı ve Kocasinan Belediyesi olarak bu artan ihtiyaçları karşılamak için gayret gösteriyoruz. Aile sağlık merkezinin yanı sıra büyük bir park projesi ve gençlerin talep ettiği halı sahayı da inşa etmeye başladık. Parkın inşaatıyla birlikte burada yaşayan vatandaşlarımıza güzel bir yaşam alanı sunmuş olacağız" dedi.

Çolakbayrakdar, geçtiğimiz aylarda yaptığı saha incelemesi sırasında gençlerin halı saha ve park isteğini geri çevirmediklerini, sözlerini tuttuklarını ve şimdi bu projelerin yapımına başladıklarını belirtti. Ayrıca, Kocasinan Belediyesi olarak projelerinin ve çalışmalarının, geleceğin teminatı olan gençlere daha iyi bir Kocasinan bırakmak amacıyla olduğunu söyledi. Başkan Çolakbayrakdar, "Çocuklarımız ve gençlerimiz daha kaliteli zaman geçirebilmeleri ve spor yapabilmeleri için modern sosyal tesisler, parklar ve yaşam alanları inşa ediyoruz. Yavrularımıza elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz ve daha güzel yarınlar için yeni projeler üretmeye devam edeceğiz" dedi.

Gençler, Başkan Çolakbayrakdar'a teşekkür ederek, "Başkanım, halı saha inşaatına başladığınız için teşekkür ederiz. Çok mutluyuz" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER