© Baykuş Haber

Başkan Demir: “Tüm ekiplerimiz sahada”

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Tekkeköy'den Atakum ilçesine kadar etkili olan yoğun yağışın şehri etkilediğini ve belediye ekiplerinin yoğun bir şekilde sahada çalıştığını açıkladı.

Şehir merkezinde meydana gelen su baskınları ve diğer olumsuz etkilerle başa çıkmak için Samsun Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin hızlı ve etkili bir şekilde müdahalede bulunduğunu ifade etti. Şiddetli sağanak yağış nedeniyle alınan tüm önlemleri aktif bir şekilde hayata geçirdiklerini belirten Başkan Demir, Büyükşehir Belediyesi'nin, SASKİ Genel Müdürlüğü, Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ve İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerinin sahada aktif çalışma yürüttüğünü söyledi.

Heyelan bölgelerinde Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekiplerinin iş makineleriyle müdahalede bulunduğunu ve ulaşımdaki aksamaları gidermeye çalıştığını belirtti. Sel sularının taşıdığı malzemelerin neden olduğu su baskınlarına ise SASKİ ekiplerinin hızla müdahale ettiğini ve bu bölgelerdeki suların hızla tahliye edildiğini ifade etti. Su baskınları yaşanan ev ve iş yerlerinde ise İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerinin sel sularını vidanjörlerle tahliye ettiğini sözlerine ekledi.

Başkan Demir, çalışmaları yerinde inceleyerek vatandaşlarla görüştü ve ekiplerin yoğun çabalarını takdir etti. Samsun'da yaşanan sorunların kısa sürede çözüldüğünü belirterek, belediye ekiplerinin sorunların giderilmesi için gece gündüz sahada çalıştığını vurguladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER