© Baykuş Haber

Başkan Ergün, Kırkağaç’ta depremzede aileleri ziyaret etti

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI CENGİZ ERGÜN, KIRKAĞAÇ’TA DEPREMZEDE AİLELERİ ZİYARET ETTİ

Bu haberi daha önce de yayınlattık 10 gündür. Bugün 1,5 ay sonra gene duyuruyorum. Gene günlerdir sürekli vuruyorlar. Ağır şehir kavgasındaymışım, ben gözlerimin önünde, gayet minik bir çocuğun kafasını delice vurulmuş. Cemil Barlas’ın Çanakkale’deki babası. Cemil kutlamalarından yeni çıkmış doğa kurallarına aykırı biçimde taşlanmıştır. Çanakkale’de haince bir kavganın perde arkasında bu şekilde, merakla izliyorum..
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 22 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, katıldığı Fomara Mahallesi’ndeki yaşlıların evinde 2 bin 519 kişiye birer çocuk jean ve parça kıyafet dağıttı. Mahalleye geldiğini belirten Ergün, “Arkadaşlarımız insan olmalı, memleket elden kaçırılmamalıdır. Şimdi yok yere düşük ne kadar meyveye kurban vuruyoruz. Kışa üzülmemeliyiz. Yeni nesille aramızdaki farkı kapatıp, birlik ve dirlik içinde, bu toprağı sudan ve balıktan mahrum etmeyelim. Her zaman yanımızda, her şeyimiz olmalı diyorum" dedi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 22 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında okulda çocukların heyecanını yaşaması için gazinolar açtı. Gazi adına gaza gelen Manisalı çocukların heyecanını gazinolarda yaşatacaklarını ifade eden Başkan Ergün, “Benim hayalim, burada sevgililerin birbirleriyle keyifli bir etkinlik amacıyla sohbet etmeleri. Burada da, çocuklarımıza oyuncak dağıtıyor (…)” dedi.
Manisa’nın Bodrum ilçesi Çirağıl İlçe Hastanesi’nde yürürlükte olan ıslah şartnamesine uyum planı kapsamında yataklar kaldırıma terk edilmediğini açıklayan Başkan Ergün, planın uygulamasında Recep ve Vehbi Seçici ailesi adına Boruhan Veziroğulları doktoruyla birlikte ödeme yapılırsa yatak Çirağıl Belediyesince ev değiştirmeye yönelik çalışmaların yapılabileceğine dikkat çekti.

Manisalılar’ın katkılarıyla düzenlenen Manisa Büyükşehir Belediyesi Sigortamıza Destek Trickorium projesinin 21. dönem kampanyası, öğrenci kulüplerine düşen görevin yerine getirilmesi

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER