© Baykuş Haber

Başkan Eroğlu: “Behzat deresi bir başka güzel oluyor”

TOKAT BELEDİYE BAŞKANI EYÜP EROĞLU, TOKAT’IN İÇERİSİNDEN GEÇEN BEHZAT DERESİ ÇEVRESİNDE YAPTIKLARI YENİLEME ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEYEREK ÇALIŞMALARIN GELDİĞİ NOKTA VE GELİŞMELERİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU.

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Tokat'ın önemli bir bölgesi olan Behzat Deresi çevresinde gerçekleştirilen yenileme çalışmalarını ziyaret ederek, bu çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Başkan Eroğlu, Behzat Deresi çevresinde devam eden yenileme projelerinin son aşamalara yaklaştığını belirtti ve şunları dile getirdi:

"Tokat'ta çok değerli bir alanı daha güzel hale getirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şehrimizi daha güzel ve yaşanabilir bir yer haline getirme çabası içindeyiz. Behzat Deresi çevresinde başlattığımız projeler artık son aşamaya geldi. Korkulukların, aydınlatmanın, peyzaj düzenlemelerinin ve boyama çalışmalarının yapıldığı bu proje ile Behzat Deresi çok daha güzel bir hale geliyor."

Aynı zamanda Kemer bölgesinden Sivas Caddesi'ne kadar olan alanda korkuluk montajının başladığını ve kaldırımların yenilendiğini ifade eden Başkan Eroğlu, bu çalışmaların tamamlandığında şehrin bu bölgesinin yeniden keşfedilebileceğini belirtti. Ayrıca, yürüyüş alanları ve bisiklet yollarının da bu bölgede oluşturulacağını söyledi.

Behzat Deresi çevresindeki korkulukların ledli ve dekoratif özelliklere sahip olacağını ve bu bölgenin ışıklandırma ve görünüm açısından yeniden tasarlanmış bir şekilde halkın hizmetine sunulacağını vurgulayan Başkan Eroğlu, bu çalışmanın şehre ve halka hayırlı olmasını diledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER