© Baykuş Haber

Başkan Eroğlu: Sizler Türkiyenin geleceğisiniz

TOKAT BELEDİYE BAŞKANI EYÜP EROĞLU, TOKAT MP İHYA BALAK FEN LİSESİNDE 2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BİTERKEN ÖĞRENCİLERİN KARNE PROGRAMINA KATILDI.

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı sona erdiğinde Tokat MP İhya Balak Fen Lisesi'nde düzenlenen karne programına katıldı. Karne dağıtımı sırasında öğrencilere seslenen Başkan Eroğlu, onlara Türkiye'nin geleceği olarak büyük bir inançla seslendi.

Başkan Eroğlu, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Sizler Türkiye'nin yeni mühendisleri, doktorları, öğretmenleri, hakimleri, savcıları ve daha sayamayacağımız birçok mesleği icra edecek insanlar olacaksınız. Sizler Türkiye'nin geleceğisiniz ve inanıyorum ki çok büyük işler başaracaksınız."

Ayrıca, üniversite sınavına katılacak olan tüm öğrencilere başarılar dileyen Başkan Eroğlu, gençlerin gelecekte Türkiye'ye büyük katkılar sağlayacaklarına olan güvenini ifade etti.

Başkan Eroğlu, öğrencilere yaz tatilinde eğlence ve dinlenmenin yanı sıra kendilerini geliştirmelerini ve kitap okumalarını tavsiye etti. Ayrıca, gençlerin Türkiye'nin medeniyet mirasını dünyadaki teknolojik gelişmelerle birleştirerek üretken bir geleceğe taşıyacaklarına olan inancını vurguladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER