© Baykuş Haber

Başkan Esen: Toplumumuzun değerlerine sahip çıkmaya devam edeceğiz

ABDAL MUSA ANMA ETKİNLİKLERİ İÇİN ELMALI'NIN TEKKE KÖYÜ'NE GİDEN KONYAALTI BELEDİYE BAŞKANI SEMİH ESEN, VATANDAŞLAR İLE SOHBET ETTİKTEN SONRA ABDAL MUSA TÜRBESİ'Nİ ZİYARET ETTİ.

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Abdal Musa Anma Etkinlikleri için Elmalı'nın Tekke Köyü'ne ziyarette bulundu. Etkinlikler kapsamında vatandaşlarla samimi bir sohbet gerçekleştiren Başkan Esen, ardından Abdal Musa Türbesi'ni ziyaret etti.

Elmalı'nın Tekke Köyü'nde düzenlenen 18. Uluslararası ve 39. Ulusal Abdal Musa Anma Etkinlikleri'ne katılan Başkan Esen, etkinlik alanındaki stantları dolaşarak vatandaşlarla sohbet etti. Konyaaltı Belediyesi'nin de bir stant açtığı etkinlikte alışveriş yapmayı ihmal etmeyen Esen, daha sonra beraberindeki heyetle birlikte Abdal Musa Türbesi'ni ziyaret etti.

Başkan Esen, Abdal Musa'nın Horasan'dan Anadolu'ya uzanan köklü bir maneviyatı temsil ettiğini vurgulayarak, "Bizim görevimiz, bu maneviyatı anlamak, yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmaktır. Her yıl binlerce yurttaşımız Tekke Köyü'ne gelerek Abdal Musa'yı anıyor ve dayanışma kültürünün güzel bir örneğini sergiliyor. Toplumumuzun bu değerlerine sahip çıkmaya devam edeceğiz. Abdal Musa, asırlar önce Anadolu'ya gelip hoşgörüsüyle hala insanları bir araya getiren bir figür. Bu nedenle Abdal Musa'ya minnettarız" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER