© Baykuş Haber

Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel: “Biz dimdik ayakta kalmayı başaran bir belediyeyiz”

“BİZ DİMDİK AYAKTA KALMAYI BAŞARAN BİR BELEDİYEYİZ”

Selçuk Belediyesi çalışanları, Başkan Filiz Ceritoğlu Sengel ile bayram öncesi buluştu. Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Salonu’nda gerçekleşen bu bayramlaşma etkinliğinde kent ve ülke gündemi hakkında değerlendirmelerde bulunan Başkan Ceritoğlu Sengel, "Selçuk Belediyesi, zorluklara rağmen dimdik ayakta kalmayı başaran bir belediyedir" dedi.

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte belediye çalışmalarının hızlandığını belirten Başkan Ceritoğlu Sengel, pandemi ve depremin, Selçuk Belediyesi'nin kurumsal ve kamusal olarak kendine yeten bir belediye olduğunu gösterdiğini vurgulayarak, "Bu olağanüstü durumlarla başa çıkmamız, belediye çalışanlarının birlikte başarabileceklerini gösterdi. Her bir krizde, sadece kendi kentimiz için değil, diğer kentlerdeki olumsuzluklarla da mücadele ettik. Bu süreç, belediye çalışanlarının birçok şeyi başarabileceğini gösterdi" dedi.

Başkan Sengel, Selçuk Belediyesi'nin, pandemi, deprem ve enflasyon artışına rağmen güçlü bir belediye olduğunu ve öngörülü bir şekilde hareket ettiğini belirterek, "Gelinen noktada, güçlü olduğumuzu bir kez daha anladık. Bahsettiğimiz problemlere rağmen dimdik ayakta kalmayı başaran bir belediyeyiz" şeklinde konuştu.

Ayrıca, kurumsal çalışmalar ve planlar hakkında da bilgi veren Başkan Sengel, belediye mülklerinin satışının gerçekleştiğini ve kurumsal stratejilerle adımların atıldığını açıkladı.

Son olarak, çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Başkan Ceritoğlu Sengel, Selçuk Belediyesi'nin emekli olan çalışanlarına da halk ve belediye adına teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER