© Baykuş Haber

Başkan Genç Yomrada 20 Eylüldeki selden etkilenen noktalarda incelemelerde bulundu

YOMRA BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA BIYIK, AK PARTİ YOMRA İLÇE BAŞKANI AYDOĞAN İSKENDER VE MUHTARLARLA YOĞUN YAĞIŞLARIN ARDINDAN YOMRA İLÇESİNDE SEL FELAKETİNDEN ZARAR GÖREN MAHALLELERİ ZİYARETLER EDEN BAŞKAN GENÇ, ÖZELLİKLE HEYELANDAN EN ÇOK ETKİLENEN GÜLYURDU VE TAŞDELEN MAHALLELERİNİ GEZDİ.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Yomra ilçesinde geçtiğimiz 20 Eylül tarihinde selden etkilenen noktalarda incelemelerde bulundu.


Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, AK Parti Yomra İlçe Başkanı Aydoğan İskender ve muhtarlarla yoğun yağışların ardından Yomra ilçesinde sel felaketinden zarar gören mahalleleri ziyaret eden Başkan Genç, özellikle heyelandan en çok etkilenen Gülyurdu ve Taşdelen mahallelerini gezdi.


Vatandaşlarla bir araya gelen Genç, çalışmalara ilişkin bilgi alarak sürecin hızlandırılması talimatını verdi. Başkan Genç, “Trabzon’umuzun her bir noktasına hizmet götürmek bizim en büyük sorumluluğumuzdur. Yomra’da meydana gelen bu afet hepimizi derinden etkiledi. Belediye olarak tüm imkanlarımızı seferber ettik ve vatandaşlarımızın yanındayız. Birlik ve dayanışma içinde bu zorluğun üstesinden geleceğiz” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER