© Baykuş Haber

Başkan Güler: “Eğitime her zaman destek vereceğiz”

ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEHMET HİLMİ GÜLER, ÖĞRENCİLERE DENEYİMLERİNİ ANLATARAK, EĞİTİME HER ZAMAN DESTEK VERECEKLERİNİ SÖYLEDİ.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, öğrencilere deneyimlerini paylaşarak, eğitime her zaman destek olacaklarını ifade etti.

Başkan Güler, Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek ile birlikte Ordu Fen Lisesi ve Ordu Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret etti. Öğretmenler ve öğrencilerle buluşan Başkan Güler, öğrencilerin durumu hakkında öğretmenlerden bilgi aldı ve gelecek planları yapan öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

Öğrencilere çağın gereksinimlerine uygun şekilde gelecek planlamalarını yapmalarını öneren Başkan Güler, kendi deneyimlerini de paylaştı. Kendisinin de Ordu'da doğup büyüdüğünü ve eğitim hayatını tamamladıktan sonra önemli görevlerde bulunduğunu belirterek, enerji ve tabii kaynaklar bakanlığı gibi önemli görevlerde bulunduğunu ve birçok ulusal projeye imza attıklarını anlattı.

Ayrıca, Ordu'da yeşil ekonomiyi teşvik etmek amacıyla önemli projeleri hayata geçirdiklerini vurgulayan Başkan Güler, çöpten elektrik üretimi, sudan enerji üretimi ve deniz dalgalarından elektrik üretimi gibi projeleri gerçekleştirdiklerini söyledi. Yerel düzeyde de ulusal çapta yaptıkları çalışmaları uygulamaya koyduklarını ifade etti.

Başkan Güler, daha sonra Ordu Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin düzenlediği 'İmam Hatip Şenliği' programına katılarak, öğrencilerin hazırladığı sergiyi gezdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER