© Baykuş Haber

Başkan Gültak: Daha gidecek çok yolumuz, yapacak çok işimiz var

AKDENİZ BELEDİYE MECLİSİ HAZİRAN AYI OLAĞAN TOPLANTISI BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA GÜLTAK BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Cumhurbaşkanı ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri sonrasında bir değerlendirme yaptı. Başkan Gültak, seçim sonuçlarını kaybedeni olmadığı, herkesin kazandığı bir süreç olarak gördüğünü ifade etti. Ayrıca, gelecek yıl yapılacak olan yerel seçimlere dair de görüşlerini paylaştı.

Gültak, 14 Mayıs'ta gerçekleşen milletvekili seçimlerinin ardından 28 Mayıs'ta tekrarlanan Cumhurbaşkanı ikinci tur seçimine değinerek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı seçildiğini belirtti. Bu seçimin bir kaybedeni olmadığını vurgulayan Gültak, demokrasinin kazandığını ve milletin milli iradesinin sandıklarda tecelli ettiğini ifade etti.

Ayrıca, Gültak gelecek yıl yapılacak olan yerel seçimlere dair de bir açıklama yaparak, "Elbette daha gidecek çok yolumuz, yapacak çok işimiz var. 2024 yılı Mart'ında yapılacak yerel seçimlerden, hem Türkiye'de hem de Mersin'den daha da güçlenip çıkmak için çalışacağız." şeklinde konuştu. Başkan Gültak, halkın teveccühü ile yeniden seçildiği takdirde, hizmet vermeye ve Akdeniz'i daha yaşanılır bir yer haline getirmeye devam edeceklerini ifade etti. Ayrıca, herkesi kucaklamak ve belediye başkanı olarak her vatandaşın hakkını savunmak sözü verdi.

Son olarak, Başkan Gültak, Cumhurbaşkanı Erdoğan, bakanlar ve milletvekilleri ile birlikte Akdeniz'i daha da geliştirmeye ve Türkiye'nin yükselen yıldızı haline getirmeye çalışacaklarını belirterek, millete teşekkürlerini iletti ve "Yeni Türkiye Yüzyılı hepimize kutlu olsun" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER