© Baykuş Haber

Başkan Güngör, TOBB konsey üyesi seçildi

MANAVGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI (MATSO) YÖNETİM KURULU BAŞKANI SEYDİ TAHSİN GÜNGÖR, TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ’NİN (TOBB) 79’UNCU GENEL KURULU’NDA GÜVEN TAZELEYEREK TOBB BAŞKANLIĞINA YENİDEN SEÇİLEN RİFAT HİSARCIKLIOĞLU’NUN OLUŞTURDUĞU TOBB TİCARET VE SANAYİ ODALARI KONSEY ASİL ÜYELİĞİNE SEÇİLDİ.

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Seydi Tahsin Güngör, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) 79. Genel Kurulu'nda güven tazeleyen Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından oluşturulan TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Asil Üyeliğine seçildi.

MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, tekrar Başkan seçilen Rifat Hisarcıklıoğlu'nu tebrik ederek, Türk iş dünyası için yeni dönemin hayırlı olmasını diledi. Güngör, TOBB Yönetim Kurulu, Yüksek Disiplin Kurulu, Komisyonlar ve Konseylerine seçilen arkadaşlarını kutlayarak görevlerinde başarılar diledi.

TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Üyesi olarak atanmasının ardından Manavgat iş dünyasını Ankara'da en iyi şekilde temsil edeceğini ifade eden Başkan Güngör, iş dünyasının sorunlarını ve taleplerini Ankara'ya taşıyarak çözüm için çaba göstereceklerini vurguladı.

Başkan Güngör, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından yeni dönemde "Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyi" üyeliğine atanmasından dolayı teşekkürlerini iletti ve bu görevi layık gören iş dünyasının önde gelen ismi Hisarcıklıoğlu'na teşekkürlerini sundu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER