© Baykuş Haber

Başkan Gürkanın makam aracı TOGG gelin arabası oldu

TÜRKİYE'NİN YERLİ VE MİLLİ OTOMOBİLİ, TÜRKİYE'NİN OTOMOBİLİ GİRİŞİM GRUBU (TOGG) ARACI, MALATYA’DA GELİN ARABASI OLDU.

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG, Malatya'da unutulmaz bir gelin arabası deneyimine dönüştü. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın makam aracı TOGG, süslenerek Sedat ve Sümeyye Özdemir çiftinin gelin arabası olarak hizmet verdi.

Genç çift, Başkan Gürkan ile tesadüfen karşılaştıklarında TOGG'u gelin arabası olarak kullanma taleplerini iletti. Başkan Gürkan, bu isteği geri çevirmedi ve TOGG'u dünya evine giren çifte verdi.

Damat adayı Sedat Özdemir, Başkan Gürkan'a teşekkür ederek, "Düğün alışverişi yaparken tesadüfen Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan'ı gördük ve kendisinden gelin arabası olarak TOGG'u rica ettik. Sağ olsun Başkanımız bizi kırmadı ve TOGG'u gelin arabası olarak kullanabileceğimizi söyledi. Ayrıca mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadı, kendilerine ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Gelin adayı Sümeyye Özdemir ise, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan'dan rica ettik, sağ olsun TOGG'u gelin arabası olarak bize verdi. Mutlu günümüzde bizlere destek verdiği için kendilerine çok teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER