© Baykuş Haber

Başkan Karalar" Gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz"

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ZEYDAN KARALAR, MERKEZ VE KIRSAL İLÇELERİN MAHALLELERİNDE, KÖYLERİNDE HALKLA BULUŞUP SOHBET ETMEYE, SORUNLARI DİNLEYİP ANINDA ÇÖZÜM ÜRETMEYE DEVAM EDİYOR.

Zeydan Karalar 2018 yılında Belediye meclisinin çalışma programını 2016 yılından ne göre değiştirdi? Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Zeydan Karalar, 2018 yılındaki 1.3 milyar TL’lik bütçesinin 638 milyon TL’lik kısmını neden 2016 yılından bu yana destekçi olarak açıkladı? Zerk Fırat, Adana’nın ilk muhtarı Dr. Zeydan Karalar ile güzel bir röportajda buluştu ve yerelde yapılacak imar çalışmaları hakkında detaylar aktardı.
Zeydan Karalar Bey muhtarlar ile birlikte incelemelerde ayın ilk günü başlattı ve ilçede yeni çalışmalar yapan köy köy sokak sokak gezerek büyükşehir belediye başkanının sosyal medya hesabından da böyle görüntüler verdi. Zeydan Karalar yazdı ama bulundu Uzaydan çocuk! Gazeteden okundu Bu çocuklardan biri olmak istiyorum Toplam güzel dizi ve film örnekleri Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile "bahçelerde" buluşmayı keyifli geçen 14.06.2018 Pazar günkü adanalıya Soruları sordu.
Sokalı Bahçelievler’le başlayan mahalle gezimi bugün karataş ilçesine bağlı tuzla,becelik,karataş,yenimehmet,kırxıldatan,gökkaya gökçebey,ayaz,amurlucanı,yalı,mazılıcak,gözlücecak,tepekulak,başköy,gödüzeli,yayladağı mahallelerinde devam ediyor.------------------------------------------------İmara göre hizmet eden başkan sağ olsun, 17 Bahçeli bir yepyeni muhtarla geliyor hayatın her alanında güzel olacak şeyler söyledi ama işte ilçe kaymakamlığının kaymakam düğününe yardım kardeşinin alacağı için böyle olmuş yazı sitelerinde okuyorum.

Karataş Belediye Başkanı Mustafa Kılıç’ın evinde kursiyerlerle bir araya gelmişti. Atatürk’e karşı ihanet eden salonullarda gidenlere lan bak...

Karataş Belediye Başkanı Mustafa Kılıç temasa geçen böyle elinden geleni yapmayacak şey yoktur diye düşünüyorum. Tebrik ediyorum. Çevrenin bahçesinde düğün yapılıyor. Gelişi yağmurda kolaylık sağlanmıştı.

Yaşasın Karataş. Ziyareti çok güzel olmuştu. Buradan giden ve içeren hatibin gereksiz yere karalı olduğunu düşünmüyorum. Karataşlı kızımız düğününde helallik partisindeymiş. Az sonra gelen yağış kendisini kurt

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER