© Baykuş Haber

Başkan Karalar: “Kentimizde yaz aylarında toplu taşımada klima açmak zorunludur”

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZABITA DAİRE BAŞKANLIĞI’NA BAĞLI EKİPLER, TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINDA KLİMA DENETİMİNİ SÜRDÜRÜYOR.

Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, toplu taşıma araçlarında klima kullanımını denetlemeye devam ediyor. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, bu denetlemeleri kişisel olarak takip ederek toplu taşıma araçlarında klima kullanımının zorunlu olduğunu vurguladı.

Başkan Karalar, kentteki çeşitli noktalarda vatandaşlarla buluşarak onların görüşlerini dinledi. Atatürk Parkı'nda emeklilerle çay sohbeti yapan ve gençlerle gelecek beklentilerini konuşan Karalar, kente daha iyi hizmet sunmak için çalıştıklarını belirtti.

Ayrıca, Başkan Karalar, klima denetimleri yapan zabıta ekiplerini ziyaret ederek yaz aylarında toplu taşımalarda klima kullanımının önemine vurgu yaptı. Sıcak havalarda vatandaşların konforlu ve rahat bir şekilde seyahat edebilmeleri için denetimlerin sıklaştırıldığını ve klima kullanmayan araçlara yasal işlem uygulandığını söyledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER